Kinderfeestje

Het eerste kinderfeestje is een feit! Afgelopen zaterdag heb ik kinderen op hun feestje begeleid met het maken van hun eigen armband.

En gelukkig zijn de meiden heel tevreden met hun armbanden. Als extraatje hebben ze een goodybag met wat lekkers gekregen en een kleinigheidje.

Het feestje duurde in totaal 2 uur en de kinderen hebben geleerd hoe ze zelf hun armband kunnen vlechten. Voor het broertje was er de ruimte om een stoere jongens armband te maken!

 

Wil je ook zo'n leuk en orgineel kado voor jouw kind? Waarin ruimte en tijd is voor creativiteit en plezier?

Kijk dan gauw op de pagina Kinderfeestjes!

 

Weten pappa of mamma nog niet dat wij kinderfeestjes geven? Laat ze deze pagina maar zien en dan kan je pappa of mamma contact met ons opnemen

 

;-)

 

Dikke kus,

 

 

Rachel

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Kralenhoekje (donderdag, 14 augustus 2014 16:52)

  Wat een leuk idee zeg, dat hadden mijn kinderen vroeger ook geweldig gevonden. Lekker knutselen en dan met een mooi armbandje en wat lekkers naar huis. Wat wil je nog meer?

 • #2

  Sieraden Maken (woensdag, 27 augustus 2014 16:59)

  Oh wat leuk! Zelf armbandjes maken, dat vond ik vroeger het leukste om te doen. Lekker vlechten en kraaltjes rijgen, heerlijk!

 • #3

  Kralenwinkel (vrijdag, 29 augustus 2014 11:02)

  Wat een leuk idee voor een kinderfeestje! Ik maak zelf ook veel sieraden en haal hier veel plezier uit. Ga dit zeker een keer voorstellen aan mijn zus om als kinderfeestje te organiseren voor haar kinderen.

 • #4

  Rachel (zaterdag, 30 augustus 2014 09:42)

  Bedankt voor de superleuke reacties!!! Ik vind het ook geweldig om te doen!!

  Groetjes Rachel
  Spring by Rachel

 • #5

  Lieke (vrijdag, 19 september 2014 15:05)

  Superleuk! Ik denk dat mijn dochters dit ook erg leuk zouden vinden!